Foto-album

Klik hier voor de foto's van de terugkomdag op 17 april 2011!

 

 

 

De dag was reuze gezellig. Een mooi gezicht, al die labradors. Ze hebben genoten van het water en gespetterd naar hartelust. De temperatuur was zo hoog, dat mensen en dieren er nog niet aan gewend waren. Het water zorgde gelukkig voor de nodige verkoeling voor de honden.

 

Van de spelletjes werd druk gebruik gemaakt. Ook door honden van andere bezoekers van Bussloo. Shariff gaf een gave demonstratie op de behendigheidsbaan.

 

De oudste deelneemster was Beau van de familie Smid uit Oegstgeest. Zij is een volle zus van mijn onvergetelijke Betje en 14 jaar oud. Jammer toch dat Betje er nét niet meer bij was. Beau heeft het verder rustig aan gedaan, geweldig dat zij toch is geweest!!

 

Zelf had ik de dochter van Betje: Katrijn mee. Met haar bijna 12 jaar liep ze nog gewoon mee en genoot zij ook volop van het water. En verder nog River en Emma. Wat een dag hebben die honden gehad zeg.

 

De zeven studenten die de dag organiseerden voor hun eindexamen, zijn allemaal geslaagd. Achter de schermen ging niet alles volgens het draaiboekje, maar de leraar die er was vond dat ze dat wel verdiend hadden. Daar ben ik 't helemaal mee eens. Reuze bedankt jongelui, voor jullie inzet! Die was echt prima.

 

Plan is om volgend jaar en wie weet de jaren erna, een wandelmiddag te organiseren. Gewoon voor alle RiJan Rangers labjes en hun familie, die dat leuk vinden. Weer op Bussloo vanwege het water, de prima kiosk, ruimte in overvloed en de prachtige wandeling die daar te maken is.  Bij deze is iedereen uitgenodigd!! De precieze datum volgt nog, maar zal ergens op een zondag midden in april zijn. 

 

Wil ik nog heel graag iedereen bedanken voor je komst. Ik hoop dat mens een dier een mooie dag hebben gehad en wie weet tot volgend jaar op Bussloo!!!